Categories
voordelen van digitale marketing

DIGITALE MARKETING BETREFT DE KLANT BIJ ELKE KOOPFASE

Voordat digitale marketing populair werd, hadden niet veel mensen het over de klantreis, vooral omdat het moeilijk te begrijpen en te analyseren was. Vaker wel dan niet, zou een klant naar een fysieke winkel gaan na het zien van een advertentie op tv of in de krant, een beslissing nemen en betalen voor het product of de dienst in de winkel. In digitale marketing kunnen we echter elke stap volgen die een klant maakt, vaak vanaf het moment dat ze getriggerd worden om een ​​oplossing of product te vinden.

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat een consument een advertentie online ziet, prijzen zoekt en vergelijkt op verschillende websites, en vervolgens naar een winkel gaat om het product te proberen of om in een online winkel te winkelen. Mobiele apps bieden shoppers speciale aanbiedingen en kortingsbonnen, klantenondersteuning en vergelijkingstools, die ons inzicht in het koopproces vergroten. Met digitale marketing kan een marketeer het hele kooptraject van de klant volgen.

Online Infinity is een waar voorbeeld van een in Rotterdam gevestigde organisatie die oprecht met haar klanten omgaat en die zowel losse als geavanceerde kanalen gebruikt. Het maakt niet uit op welk kanaal de consument uw bedrijf ontdekt: Google Zoeken, Facebook-advertenties, display-advertenties, Instagram, enz. U kunt nu gemakkelijker met hen in contact komen. Zo help je de klant om al zijn vragen en bezwaren op te lossen en zijn aankoopbeslissing te beïnvloeden.

Zo kom je meer te weten over je doelgroep en wat hen precies motiveert. Hiermee kunt u een marketingcampagne maken die voor hen het meest aantrekkelijk is.

online-infinity.nl